garfield
People make mistakes, but only fools repeat them...
Legendary member

Preporuka: +168/-20
Van mreže
I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG...
|
 |
« poslato: Август 31, 2008, 05:56:54 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Фебруар 10, 2009, 06:47:45 garfield »
|
Sačuvana
|
|
|
|
scudeto
POCETNIK
Preporuka: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Октобар 18, 2008, 07:37:50 » |
|
dobar je prevodilac,hvala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
siki
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Децембар 03, 2008, 04:33:39 » |
|
Da li je password dobar? Stalno dobijam ovu poruku kada raspakujem sa WinRAR-om English Contact Tools 4\ECT4_www.SWtim.org.part1.rar: CRC failed in the encrypted file English ContactTools 4\2drwf3l.jpg (wrong password ?) English Contact Tools 4\ECT4_www.SWtim.org.part1.rar: Unexpected end of archive Hvala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
garfield
Legendary member

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Децембар 03, 2008, 06:05:20 » |
|
pass: garfield
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
EnergyBOY
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Децембар 09, 2008, 04:39:19 » |
|
ljudi ovi linkovi su blokirani... ima l ko neke druge? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
garfield
Legendary member

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Децембар 09, 2008, 05:26:23 » |
|
New links added / Linkovi zamenjeni
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Децембар 14, 2008, 02:09:02 garfield »
|
Sačuvana
|
|
|
|
EnergyBOY
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Децембар 17, 2008, 01:14:53 » |
|
tnx
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
proske
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Децембар 20, 2008, 06:49:02 » |
|
Mislim da sam sve dobro uradio ali kad radim proveru diskete uvek mi daje "odgovor los", gde je greska
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
garfield
Legendary member

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 21, 2008, 01:49:18 » |
|
Mislim da sam sve dobro uradio ali kad radim proveru diskete uvek mi daje "odgovor los", gde je greska Jedina greska moze biti kod koraka oko instalacije virtuelnog floppy-ja i njegovog koriscenja. Deinstaliraj sve, uradi ponovo korak po korak ono sto pise u datoteci install.txt, i javi mi na kojem koraku si zapeo... Vista moze biti problematicna, zavisno od delova sistema koji su instalirani, na XP-u provereno radi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
proske
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 21, 2008, 05:15:33 » |
|
Ma odradim se po uputstvu, u pitanju je XP Otvorim virtualni floppy drive (VFD), startujem VFDwin, driver, start, driver 1 ili O, change, posto imam jedan floppy, odaberem B, zakaceno je persistent/global, OK OPEN, obelezeno je RAM i 3,5" 1,44 mb idem na Browse i odaberem jedan image, Contact English 4 floppy1.img i open ponovo open
e sad da li ostaje ovo otvoreno VFD verovatno ostaje, idem na desktop i micro asistnt 4, provera deskete i odgvor los, uradio sam uninstal VFD pa ponovo i opet greska uvek los odgovor
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
proske
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 21, 2008, 05:52:02 » |
|
garfielde, hvala na tvom interesovanju ali sam resio problem, prvi put sam uradio sve ok samo instalaciju sam uradio na H drive, posto mi je C skoro pun, zbog toga mi je davao los odgovor za proveru diskete. Sad sam ponovio instalciju na C part. u program files i ponovio virutalni floppy i otvorio je nakon provere diskete. Pozdrav i havala u svakom slucaju, ECT 4 je odlican
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
garfield
Legendary member

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Фебруар 10, 2009, 06:41:05 » |
|
Posto se linkovi u ovoj temi cesto prijavljuju za nelegalan sadrzaj u poslednjih par dana, evo novih linkova, zbog svih onih kojima ovaj program treba: ZShare.net http://www.zshare.net/download/55376004ad830f7e/ Uploaded.to http://uploaded.to/?id=lmpufy MegaUpload http://www.megaupload.com/?d=SO8AU9MS FileFactory http://www.filefactory.com/file/afhhef5/n/CT_E_4_rar
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
martinuci007
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Фебруар 21, 2009, 12:04:09 » |
|
Zdravo, stvara mi se problem, Imam Vistu i zato prvo instaliram DhtmIEd, pa posle toga pokrenem Install Contact English 4 sa diska.
Kada idem da otvorim VFD folder i aktiviram vfdwin ikonu, pa driver i start dobijem sledecu poruku
Access is denied. Failed to start the VFD driver. Failed to install the VFD driver.
I naravno sledeci koraci nisu moguci. Inache nemam floppy drive na lap topu. Hvala na pomoci
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
garfield
Legendary member

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Фебруар 21, 2009, 03:31:19 » |
|
Zdravo, stvara mi se problem, Imam Vistu i zato prvo instaliram DhtmIEd, pa posle toga pokrenem Install Contact English 4 sa diska.
Kada idem da otvorim VFD folder i aktiviram vfdwin ikonu, pa driver i start dobijem sledecu poruku
Access is denied. Failed to start the VFD driver. Failed to install the VFD driver.
I naravno sledeci koraci nisu moguci. Inache nemam floppy drive na lap topu. Hvala na pomoci
Access is denied. - Podesavanja tvog operativnog sistema ne dozvoljavaju pristup virtuelnoj disketnoj jedinici, pogledaj podesavanja sistema pod security i permissions - tamo je kljuc...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mirkoxx
POCETNIK
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Март 12, 2009, 08:47:41 » |
|
Imam problem oko krekovanja sve sam odradio ali mi i posle toga trazi da ubacim disk. Ne znam u cemu je problem da nije to sto nemam disketnu jedinicu na racunaru? Dal i moze neko da mi pomogne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|